properes activitats

A la llibreria no parem, demà, 4 d'abril, és el torn del jove poeta tarragoní Adrià Targa que ens presentarà el seu poemari L'enigma de Constança, amb padrins de luxe: Lurdes Malgrat i Josep Anton Baixeras.

I és que Sant Jordi s'acosta i s'atura a la llibreria, el dia 17 d'abril, els amics de l'escola de lletres ens oferiran a les 19:30 una lectura pública d'algunes de les seves noves creacions entorn de la rondallística popular.

Pel dia 18 d'abril, esperem la presentació que farà Magí Sunyer del llibre de Jordi Llavina Ningú ha escombrat les fulles.

El dia 19 d'abril a les 18:00, Pilar Caldú conduirà la presentació i lectura de poemes per a petits i grans d'Aigua avall de l'escriptora d'Horta de Sant Joan, na Cinta Mulet i la il·lustradora torrenca Laura Gual.

I més presentacions previstes per als mesos de maig i juny, com ara la del premi Sant Jordi Les senyoretes de Lurdes, de l'escriptor Pep Coll; i dos més de caire diferent, el de l'historiador vendrellenc Ernest Benito El jove Andreu Nin, i el de Jaume Renyer L'esquerra de la llibertat.