Divendres 19 de març, lectura de relats de Jesús M. Tibau


Us convidem a la lectura de relats de Jesús M. Tibau que amb motiu de la sortida a la venda del seu darrer llibre "Una sortida digna" farà Jesús M. Tibau el dia 19 de març a les 8 del vespre a la nostra llibreria. Actuaran en la representació membres del grup de teatre TEBAC.

El llibre
Una sortida digna, tot i ser un recull de contes on la mort esdevé el seu fil conductor no ens presenta històries dramàtiques o macabres sinó que una galeria de personatges i situacions desfilen pels seus relats en una barreja d'humor i tendresa sovint salpbrats amb un gir inesperat.

L'autor
Jesús M. Tibau, nat Cornudella del Montsant i resident a la ciutat de Tortosa, és un especialista en realts breus, recollits en diversos volums com Tens un racó a dalt del món (2005), Postres de músic (2005), guardonat amb el Premi Marià Vayreda, El vertigen del trapezista (2008) i Una sortida digna (2009). També és ben coneguda la seva activitat com activista blocaire aconseguint el 2009 el Premi Blocs de la Generalitat de Catalunya al millor blog de literatura 2009 i el Premi Lletra de la UOC.

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

tinc moltes ganes de venir a la vostra llibreria com a escriptor; una llibreria on un noi que estudiava BUP a finals dels 70 va comprar el seu primer llibre amb estalvis propis