Dissabte 19 de juny a les 19 hores
Presentació dels llibres

La sirena de l’Ebre
De Glòria Fandos
i
Els cangurs sempre arriben
De Jordina Ayats

Publicats per Editorial Setzevents

L’acte, que comptarà amb la presencia de les dues autores, tindrà lloc el dissabte 19 de juny a les set del vespre, i anirà a càrrec de Manel Subirats, editor de Setzevents i activista cultural

Els llibres:

“La Sirena de l’Ebre” és un llibre de relats, els protagonistes dels quals tenen un punt d’unió comú que el lector anirà descobrint. Prenent per escenari les Terres de l’Ebre, els seus paisatges, els seus pobles i la seva gent, aquests relats s'engalzen l'un en el següent, de manera que el final sempre queda obert, donant l'opció d'una continuació; per això són relats i no contes.
Amb pinzellades acolorides, l'autora mescla la realitat amb el record, i aquest amb la imaginació i la fantasia, recreant tot un món propi en el que se submergeix el lector, un món tant real o tant fantasiós com la seva imaginació li permeti acceptar. Fugint d'una realitat que ens fa tancar els ulls, els personatges d'aquestes històries deixen passar pel seu davant imatges del món invisible i màgic de la imaginació... fins que el món imaginat és – o pot ser – tan real com qualsevol altre. Amors obsessius, situacions sorprenents, girs imprevistos com les mateixes aigües de l'Ebre, la poètica de les paraules que dansen sobre les aigües cristal•lines i tèrboles del riu de la vida. Un aiguabarreig interessant de sensacions que us sorprendrà, us emocionarà, que potser us farà plorar o riure. Caldrà llegir-lo per saber-ho.

Els cangurs sempre arriben és una reflexió “en veu alta” sobre la vida, les relacions humanes, el sexe i l’amor. La seva protagonista, que és una persona amb qui es pot identificar qualsevol lector, avança sense parar esment en les dificultats, i com els cangurs que poden saltar obstacles de fins a 3 metres impulsats per la seva cua, ella, impel•lida per la seva perseverança, aconseguirà destapar un secret premeditadament ocult durant molt de temps, que li permetrà saber qui és, i sobretot, per què és com és.