Presentació de "La ciutat i l'oblit. Zenit 2010"

Dijous, 27 de gener a les vuit del vespre

Presentació del llibre "La ciutat i l'oblit. Zenit 2010"


L'acte que comptarà amb la presència dels autors, Conxita Jiménez, Josep Lázaro i Albert Cardona, anirà a càrrec d'Adam Manyé.

El llibre:



Sinopsi

La ciutat i l’oblit, lliurament de Zenit per a 2010, té com a principal propòsit donar a conèixer veus noves o poc conegudes. Aplega llibres de poesia de Conxita Jiménez i Josep Lázaro i un recull de narracions breus —a més d’una peça de microteatre— d’Albert Cardona. Tercer volum de la sèrie, en aquesta ocasió el dibuix de la coberta és obra de Fidel Solé.


Biografia

Conxita Jiménez va néixer a Girona, però ha viscut a Tortosa fins fa deu anys, quan va establir la residència a Tarragona. Ha publicat poemes als volums col·lectius Nit de la Poesia 2003 i Nit de la Poesia 2004, el relat breu “El clip”, a Dos germans asimètrics i altres contes, i dos reculls de poesies: La cruïlla i Flors de sal. És alumna de l’Escola de Lletres de Tarragona. Josep Lázaro i Almoril Josep Lázaro i Almoril (Sant Sadurní d’Anoia, 1968) ha guanyat el II premi de Poemes de Mar – La Mar de Lletres 2009, de Calafell, amb Bengales dins la fosca, el XVI premi de Poesia Raimundo Ramírez de Antón – Ciutat de Terrassa 2010 amb Eco estètic i ha quedat finalista al certamen de poesia Marc Granell 2010 d’Almussafes amb el poemari Funàmbul en la posta. Albert Cardona (Tarragona, 1947) és enginyer tècnic i llicenciat en Geografia i Història. L’any 1968 va guanyar el premi de temàtica lliure en els Jocs Florals de les Bodes d’Or de l’Associació la Salle i, en els anys 80, fou president del Centre d’Estudis d’Altafulla. És alumne l’Escola de Lletres de Tarragona.


Col·lecció: La Gent del Llamp (Vària) , núm 65