Activitats de la Setmana de Llibreria de la Rambla



Activitats de la Setmana de Llibreria de la Rambla





Dimarts 22 de maig a les 19.30 h
Lloc: Hotel Urbis (Pl. Corsini, 10)

FOGONS DE TÀRRACO
Receptes de cuina romana
Coia Valls i X. R. Trigo
Org.: Cossetània Edicions
Col.: Hotel Urbis
Presentació
Els novel·listes Coia Valls i X. R. Trigo han volgut oferir-nos la seva visió de la cuina romana, i és una visió plena de curiositat, literària però també pràctica, seriosa, lúdica, amb l’intent de trobar l’actualitat d’aquell plats, la manera d’adaptar-los.
Durada: 1 h
Accés: Gratuït amb invitació (aforament limitat)
En el marc de les Jornades de Tarraco Viva


Dimecres 23 de maig a les 19.30 h
Lloc: Cafè Teatre Metropol


Dimecres 23 de maig, apropeu-vos al Cafè Metropol Espai Cultural de Tarragona (Rambla Nova, 46) i prepareu-vos per a una revisió literal i literària del que és el morbo quan es diuen les coses pel seu nom, els secrets quan no es callen i les fantasies eròtiques quan es desvetllen!!











Dijous 24 de maig a les 19.00 h
Lloc: Llibreria La Rambla
LA CUINA ROMANA PER DESCOBRIR I PRACTICAR
KUAN UM
Organitza: Llibreria de la Rambla
Presentació - Degustació
La cuina del mon romà va anar evolucionant des de la senzillesa dels plats propis d’un poble de pastors i pagesos fins a la creació de la primera gastronomia sofisticada d’Occident.
Durada: 1 h
Accés: Gratuït (aforament limitat)

En el marc de les Jornades Tarraco Viva