Activitats de
la Setmana de Llibreria de la Rambla
Dimarts 22 de maig a
les 19.30 h
FOGONS DE TÀRRACO
Receptes de cuina
romana
Coia Valls i X. R.
Trigo
Org.: Cossetània
Edicions
Col.: Hotel Urbis
Presentació
Els novel·listes
Coia Valls i X. R. Trigo han volgut oferir-nos la seva visió de la cuina
romana, i és una visió plena de curiositat, literària però també pràctica,
seriosa, lúdica, amb l’intent de trobar l’actualitat d’aquell plats, la manera
d’adaptar-los.
Durada:
1
h
Accés:
Gratuït
amb invitació (aforament limitat)
En el marc de les Jornades de Tarraco Viva
Dimecres 23 de maig
a les 19.30 h
Lloc:
Cafè
Teatre Metropol
Dimecres 23 de
maig, apropeu-vos al Cafè Metropol Espai Cultural de Tarragona (Rambla
Nova, 46) i prepareu-vos per a una revisió literal i literària del que és el
morbo quan es diuen les coses pel seu nom, els secrets quan no es callen i les
fantasies eròtiques quan es desvetllen!!
Dijous 24 de maig a les 19.00 h
Lloc: Llibreria La Rambla
LA
CUINA ROMANA PER DESCOBRIR I PRACTICAR
Organitza: Llibreria de la Rambla
Presentació - Degustació
La cuina del mon romà va anar evolucionant des de la senzillesa
dels plats propis d’un poble de pastors i pagesos fins a la creació de la
primera gastronomia sofisticada d’Occident.
Durada: 1 h
Accés:
Gratuït
(aforament
limitat)
En el marc de les Jornades Tarraco Viva
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada