Dissabte 20 d'abril presentació del llibre de Joel Santamaria "Dies Irae" a les 19h.
http://www.facebook.com/Dies.Irae.novel



El llibre
31 de desembre de 1229. L’exèrcit cristià dirigit per Jaume I està a punt d’assetjar les muralles de Mallorca per quarta i última vegada. És el punt culminant d’aquesta expedició amb ànim de croada.
Entre els paorosos vassalls de les primeres escomeses que saben que el rei els castigarà amb la mort si s’aturen o retrocedeixen un sol pas, es troba Jan Vidal, que ha arribat fins allí després de mil i una peripècies amb el propòsit de retrobar la seva estimada, Blanca Guiu i alliberar-la del seu cautiveri. Aconseguiran per fi retrobar-se els amants?
En aquesta novel·la hi trobarem els rituals càtars, la crueltat dels almogàvers, el fanatisme de les croades, les penes que passaren els presoners d’al-Àndalus, i sobretot, l’apassionada i turbulenta historia d’amor entre Jan i Blanca, digna de ser cantada en un romanç.
L’autor
Joel Santamaria, és professor de Llengua Castellana de secundària i batxillerat. Llicenciat en Filologia Hispànica i en Filologia Anglogermànica, és un gran coneixedor dels clàssics de la literatura