Nou llibre sobre la Llibreria de la Rambla


Presentació del llibre "La Llibreria de la Rambla i l’alternativa cultural de Tarragona (1968-1980)", de Ramon Marrugat, editat pel Cercle d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver del Camp de Tarragona. L'acte, que anirà a càrrec de Josep M. Múñoz i Lloret, director de L'Avenç, tindrà lloc el proper dijous dia 28 de febrer a les 19 h., a la sala d'actes de L'Arxiu, M2, segona planta de l'Espai Tabacalera, Av. Vidal i Barraquer. 
Ramon Marrugat ha estat director de l'emblemàtica llibreria i amb aquesta publicació vol narrar el paper protagonista que aquesta ha tingut dins el món cultural tarragoní al llarg d'aquell període convuls i esperançador, que fou el de la dotzena d'anys que van del 1968 al 1980. 
Aquesta nova publicació forma part de la línia editorial ja consolidada pel Cercle d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver, Publicacions del Cercle, que compta amb 20 llibres. A part, de les publicacions editorials, el Cercle compta amb una publicació periòdica semestral, Kesse, amb 47 números editats.
Cal recordar, que el Cercle (CEHSGO) és una entitat creada l’any 1989 amb la funció de debatre, transmetre i difondre els estudis de recerca o divulgació de les ciències humanes i socials relacionades amb l’àmbit del Camp de Tarragona.