Premi El Balcó 2008 per Llibreria de la Rambla

La notícia tal i com la va publicar l'Avui

CAMP DE TARRAGONA

El gerent de la llibreria La Rambla valora el premi Balcó 2008 com un homenatge a tots els que van lluitar per tenir la Catalunya actual

L'actual gerent de la llibreria la Rambla, Ramon Marrugat, ha valorat aquest divendres a la tarda el premi Balcó 2008 com un homenatge a tots els que van lluitar per tenir la Catalunya actual
L'actual gerent de la llibreria la Rambla, Ramon Marrugat, ha valorat aquest divendres a la tarda el premi Balcó 2008 com un homenatge a tots els que van lluitar per tenir la Catalunya actual. Així, Marugat ha destacat que l'actual llibreria va sortir l'any 1968 com una iniciativa de diferents tarragonins per a donar cobertura a totes aquelles reivindicacions culturals i polítiques que no tenien cabuda en els organismes oficials. Segons ha afirmat, gràcies a la seva tasca encoberta avui per avui podem gaudir de tenir llibres en català, de poder parlar català i de tot un seguit de llibertats de polítiques com lingüístiques.
AVUI Paper Hemeroteca El lector informa Diccionaris

i al Punt...


dissabte, 6 de setembre de 2008
>

La Llibreria de la Rambla s'endú el premi al tarragoní de l'any



EL PUNT. Tarragona.
La Llibreria de la Rambla ha estat distingida amb el premi El Balcó, al tarragoní de l'any, que atorga Òmnium Cultural del Tarragonès coincidint amb les festes de Santa Tecla. Aquest guardó és un reconeixement a persones i entitats per la difusió i defensa de la cultura catalana. Enguany, el jurat ha decidit atorgar-lo a la Llibreria de la Rambla, en el quarantè aniversari de la seva creació. Al llarg d'aquestes quatre dècades s'hi han fet més de 500 actes i hi han passat personatges tan rellevants com Pere Quart, Vicent Andrés Estellés, Ernest Lluch i Oriol Bohigas.

2 comentaris:

el llibreter ha dit...

Enhorabona! Amb retard, però és que acabo de descobrir el vostre blog. Us he afegit al meu blogroll de "llibreters del món".

Salutacions cordials.

Unknown ha dit...

Gràcies, i enhorabona també pel teu bloc.